Thursday, November 11, 2010

tensen buat aku horny (ini bukan entri lucah-ini entri takbest)

hujan rintik-rintik, air dalam kolam,
apa dalam baju, nasi goreng cina...

*stupid punye pantun.


salam..salam..salam...

ehem..hari ni saya sangat moody.
oh, 'aku' perlu digunakan untuk menggambarkan kemoodyan.

ehem..hari ni aku sangat moody.
yes, last paper exam tapi benci tak reti jawab.
bukan tak dapat jawab! TIDAK RETI JAWAB!

hell ya. bongek betul aku ngan these last two exams.

n aku tekad kuar awal, in fact orang pertama kuar. yes.

isk nak jek mencarut lagi. tapi ah..

sebenarnya, rase xkisah sangat..
but when it comes to result, plez jgn fail!


balik.ujan. sakan tido weh!




.........


mimpi tah pape.


............


oh, ade msj.
sepupu aku dapat 5a upsr.

oh, hari ni hari yg paling gembira la untuk dia...
so, aku replied tahniah n tanya bpe org dpt 5a-sekadar pembunga mesej.

die balas pastu aku xlayan dah..

then sejam pastu die texted, cakap salah taip..
bla..bla..blaa.. yang sebenarnya dapat 5a.
*kompem die hepi gilak.
wat der.ade aku kisah..

tau x abg jefri ko skang ni ngah ada simptom monophonicpos+sesungutbelalai+papejeklah

ah. tensen aku.



.........



eh cakap pasal upsr, aku pun 5a..*sambil gosok2 muncung hidung beberapa kali
kat felda aku ni memang suke sangat tau pasal result ni.
time aku 5 org dpt 5a.

ah, jangan nak compare ngan bandar. kitorang yg 1a upsr tah2 lagi tabah lagi kental kalu nak banding ngan 5a bandarians...

macam2 woo nak dapatkan upsr tu.
dan aku malas nak citer..


ah tensen.


.......


pastu kat felda ni, stigma masyarakat,
dapat 5a upsr gi asrama.
8a pmr asrma.

tah pape. nampak cam maju tapi kolot. sorry to say if u have parents like dat..daa~

pastu, aku orang pertama 5a yang tidak pegi asrama.
dan stay di sekolah harian yang 10minit bjalan kaki dari umah 15 minit kalu singgah beli nasi lemak.

minggu2 terawal gile down!
demoralized habes! nak nanges pun xgune!
so, aku xnanges selain menyimpan dendam kesumat bara kebenciaan terhadap mana-mana cikgu yang seakan tak rela aku sekolah di sekolah harian.

bitch mereka!

ah, aku dah horny dah bile mencarot.

stop. so, bile aku dah macam berjaya kat pmr - sejarah aku benci so dapat b.
*tp sejarah spm aku a1. hoho.
aku terus kat situ gak.

then, aku rasa macam aku ni trendsetter dari segi itu.*segi-segi lain jugak
budak2 bawah aku yg dapat 5a pun ada yang stay di situ dan dorang tenang berform1 sebab beban batu penghinaan sudah kesemuanya aku pikul menyebabkan tiada lagi kata-kata yang nista dan cerca kedengaran.


aku rasa aku toccara jones yang inspired other plus sized model untuk join top model!
oh, flawless...~
*kalu xtau, sila google sendirik..~

dah, xnak citer pasal skolah.nanti aku horny.


ahh..tensen.



....



kesimpulan dari entri yang tahpape dan juga siri janji-aku-update-blog ini,

tak kira la anda sekolah di mana-mana pun, cikgu anda merupakan profesor terbaik dari dunia bunian ke, kalau ko malas study, tengok muvie walaupun lagi beberapa jam nak exam killer paper, tambah dosa berbanding pahala, percayalah..anda sendiri lah yang menentukan kehidupan anda...
*oh, aku terasa...demoralized....horny terus!


sekian dulu...c yaa

love,
jefri


p/s : sebenarnya kita merancang, tuhan menentukan.

*belakang stage : eh, p/s jepree yg paling sopan lah.
**woof woof, diam ah.
***see, dah tak sopan balik...~

****ah..horny...
*****syit, gi men jejauh. tau ah moody!

4 comments:

YANA YONET said...

like daaaa!
papepun aku suka baca.
nice entry =)

J.E.F.R.I said...

like daa...~

papepun aku pun suke baca.

nice comment..=)

panicPReSS said...

censored..
ha2..

J.E.F.R.I said...

scissored...
hohoho

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...