Friday, November 5, 2010

mari format laptop.

salam..salam..salam...


hari ni saya sungguh gumbira.
hati ini berbunga-bunga..lalalalala..

lappy saya sudah diformat.
software2 saya semuanya sudah genuine...

gumbira..hahaha..lalala

oh, saya format di kolej dato onn, ukm.
kat kawan saya, shafiq.
sila beri standing oviation n a round of applause for him.

*sila klik nama beliau dan pergi blog beliau itu sebagai tanda sokongan.
eh, best kat situ sape yg minat korea leh donlod lagu2 best n hd n high quality!



n sape2 yg duk kat ukm ni nak format laptop ngan harga best + software yg genuine dan licensed, sila gtau saya di fb atau di chatbox..haha.
*shafiq, aku jadi manager ko. bulih?

bagi yg duk luar ukm, kami yilek delivery. coz kami ni motor pun takdek...~
tapi sape yg nak datang sendirik ukm, leh jek dtg...
sementara menunggu, leh la siar2 ke kajang untuk menikmati sate kajang haji sahmuri
*ehem sate kajang ahji sahmuri sila beri saya royalti..

atau leh pusing2 tgk ukm, banda baru bangi, dan jalan reko.
*err..risiko ditanggung sendirik ek.


eh, kalu time cuti, sesape yg duk area kemasul ngan chemomoi leh jek..
yg kes ni, contact teros ngan shafiq lah ek..=)


hanya amek masa 4jam...kalau nak semua lengkap. maybe sejam pun bley siap..
hmm..tgk la dulu cane ek..
format akan menjadi windows 7 ultimate!
genuine! semua! haha over plak aku nih...

software seperti :

adobe photoshop cs4 atau cs5
internet downlaod manager
anti virus
microsoft office 2010
youcam

dan pelbagai lagi..semuanya gerenti licensed n genuine!

*gila over aku.

namun, bagi mereka yang ade problem kewangan tapi lappy wat hal, leh jek kami tolong tapi bukanlah bermakna..but if you can convince us with such believable+strong facial expression n good intonation, it is considerable...~


ok dah. nak mkn megi goreng.


taa.


love,
jefri



p/s : xp ngan vista adalah tidak style...7 lagi style...~

6 comments:

Maryam Fatanah said...

ko mmg suke jadi manager kan??

J.E.F.R.I said...

=)

so, mau kah?

=p

Hazeeha Ibrahim said...

standing oviation n a round of applause for him..

klu aku na format..
agak2 kena bayar ta?
hehehe..

J.E.F.R.I said...

isk3. dah sah2 kena bayar..hmm leh tau duk mane...?? =D

YANA YONET said...

berminat berminat!
hehe harga?

J.E.F.R.I said...

bagus..bagus..hehe..

sila runding ngan shafiq..=D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...