Thursday, November 4, 2010

.citer semalam.



salam..salam...salam...


betul. siyes, tak tipu!

pe dia haih???


hmm...lately, pas subuh jek tak bley bla i mean tak bley tido.
hehe. it shud be bagus la kan..

leh joging, kemas bilik, sapu-sapu ape2 yg patut dan xpatut...*err.

well, for others.


aku bangun pagi jek on9 dan makan..

makan kunyah2 jek. takde r tahap nak makan nasi lauk set
atau tomyam campur plus nasi putih.
*sape la tu kan...



...............


takde ape. sesaje.


ni nak citer pasal semalam.

jenjalangs ngan mereka.

saksikanlah..(hold note memori daun pisang)


tujuan :
solehah nak teman jeya beli subang sempena kematangan beliau as 23 years old man.
niat asal : aku nak tido jek kat bilik ditemani bunyi kipas.
niat berubah : bila semua orang kuar, then sol n jeya ajak teman.
tujuan : solehah nak teman jeya beli subang sempena kematangan beliau as 23 years old man disertai oleh jefri.



takde ape.
jeya pun dah lama nak main boling.
hmma aku ni bukan xsuka main boling, tapi bosan sikit. bosan ah boling.
korang boleh bayangkan tak bosannya main boling?
ok. terima kasih.


eh sebelum itu, mereka mendedahkan aku ngan ice blog.
ala, cam ice blended yang kat pasar malam tu.

tapi ice blog ni canggih sikit.
rasa pun pelbagai..ummm enaknya..
*sape anak pgarah syarikat ice blog? ngaku cepat! amek aku jadi duta. tq.


ini pic main boling. ade g tp malas nak upload bebanyak.
asal bloggers gi men boling jek mesti nak upload pic boling time lah?

sape nak tengok pic boling time gi kat blog lain
atau tanya sama abang google yang hensem itu.
ok. tq.



seterusnya



ini pic yang saya amek.
artful kan??? -_-''
oh, inilah solehah. beliau sungguh jelyta
sehingga amek pic saya pun dak horny jek!
bencik blurry!
xcaya?
tgk bawah sikit.





takpe abaikan...

pastu, gi jenjalang kat sekitar metro point kajang itu,
nota : kajang - tempat ideal untuk cuci mata bagi mereka yang berangin2 poketnya
nota lagi : poket solehah ada banyak syiling.


pastu jumpa mesin urut,
singgit 3minit. die urut best...
tulang belakang ni die urut2 sampai la ke kepala.
isteri2 jangan risau, benda ni tak mendatangkan berahi..

best..try la weh.

*sape anak pengarah Gintell nih? ngaku cepat!
amek aku jadi duta. tq



benda ni time urut akan sebabkan badan kasiiiii gegarrr...
oleh itu, jeya ingin menolong memegang beg solehah..;)
solehah pula tidak mahu dilihat sebagai penggegar..=p
jadi mereka berebut
akhirnya...




solehah berjaya mempertahankan kesuciannya..
eh maafkan saya,

mempertahankan begnya itu...






pastu makan kepsi.
pastu wat show jap kat jamban rm1 satu lagi.
pastu balik.

eh, jap. time nak balik tu..
emm jap lagi..

nak cakap..cuti sem, ukm memang suh pelajar kosongkan bilik.
lagi2 kolej aku coz ade program permata pintar apetah..

so, leh simpan barang kat stor.
jadi, kami memang perlukan kotak.


then otw nak ke tempat tunggu bas.
lalu la kat pasar kajang nih.

nampak banyak kotak nih.
gi al usya mintak kat makcik sorang ni.
beliau tengah kupas2 kulit bawang..
selekeh jek..nampak cam indon..
kusut masai, compang camping n haru biru...err.

pastu die cam ok jek,
kami pun rakus memilih kotak.

pastu pekerja kedai tu ade la gak berkeliaran keje kat situ.
towkey die skali. cina pmpuan dalam umur late 30.

pandang2 ktorang.
pastu setelah puas..ahh..dapat kotak yang ideal,
kami pun catwalk pulang...

tetiba dengar suara marah2. pempuan cina itu tengking2 pmpuan cam indon yang bagi kitorang amek kotak itu..

siap terajang lagik berkali2..
jap, buh tanda seru lagi nampak ganaz..

siap terajang lagik berkali2...!!!!


isk3 kesian.
kitorang pun buntu.

so, terus balik sambil berdoa beliau yang cam indon dan kami tidak diapa-apakan.

we conclude that memang selalu kena dera kot pmpuan cam indon tu.

isk3..sebab kotak je kot.
mentang2 la beliau tu pempuan cam indon..tapi still manusia.
uhuk. sedih...


ok lah.
sekian dulu.


love,
jefri


p/s : khas untuk jeya : hepi deepavali. maaf zahir dan batin...;)


ini ialah jeya. satu batch forensik.
*oitt engok ape tuh...isk3.



2 comments:

Hazeeha Ibrahim said...

asal ko ta pulang balik kotak 2..
aku rase mesti cine 2 stop pkul indon 2 pas korg pulang kotak 2..
zaman skang mmg klu na selesaikan masalah mmg kena pkul2 eh..
selesai ke masalah masalahnye..
ish.bencinye aku..
Allah da bg otak ta na pk.
Baek bg otak kat lembu.
ish.asal aku emo plak ni.

J.E.F.R.I said...

xpe gee..maybe ko ade pnah kena pgalaman sebegitu?

well, aku rase cina itu ngah period or midlife crisis...

aku rase pmpuan cam indon tu cam xde perasaan jek bile kena pukul, so, xjadi nak report pulis...=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...