Tuesday, November 2, 2010

ngantok. exam. tag. huaa....=o

salam...salam..salam...


argh tensen takleh tido. dpt 2jam jek tido. guling2 xmau gak.
so, sementara menunggu exam kul 3.30ptg kang,
molek lah untuk saya siapkan tag yg diberi oleh aiman dan gee ini..

*eh, jep itu aku kan gee? coz aku ade lebih kurang 12 nama samar-samar an,
sampai aku sendiri pun main nyahut jek kalau apa2 nama yg dilontarkan.
if not, just let it be ek.peace.


1. name one person who made you laugh last night.
hmm..last morning boleh tak?pukul 3/4 pagi tadi time ngah study farmako.
asal gelap pun considered as malam ek.peace.
azhar salleh. nak tau x lawak ape? it's a situational,expressional and thinking comedy.. kalau nak dientrepetasikan melibatkan penggunaan kesemua deria. isk nape bunyi cam xlawak jek.
arghh..!



2. what were you doing 1 hour ago?
ngah guling2 try nak tido balik. dah set alarm nak bangun kul 12 but tak dapek nak tido,
teros pegi cafe. makan.

3. what was the last thing you said out loud?
saya sentiasa speak out loudly. so every word is loudly spoken.
tukar ek : what was the last thing you didnot say out loud?
time bacaan dalam solat dan doa. tapi ni bukan last thing. insyaAllah sampai kiamat.


4. where's the next place you're going to go.
nak gi tempat exam. kul 3.30 ptg kan exam. tapi sebelum tu nak pegi toilet lu.


5. what was the last thing you paid for?
bfast @cafe burhan yang -_-''
rm2. air xbeli. kolestrol banyak dalam air. errr...~


6. where were you last night?
dok kat satu bilik ni kat foyer kolej, berusaha untuk study farmako.
isk, dah bpe kali aku keep talking bout farmako nih!!!
arggh!.


7. what's the best ice cream flavor?
coklat. vanilla punh best. yam pun best. jagung pun. strawberry pun ok. milo pun yg nestle tuh.
isk, the best ice cream flavor takde dalam kamus makananku.

8. do you wanna cut your hair?
sokaln ni subjective. so aku jawab ngan jawapan subjektif :
"eh, xjugak.."



9. do you love to melatah?
hmmm.....

10. if that so (melatah), what will you said out loud?
kalau aku terkejut aku akan cakap apa-apa yang aku nak cakap seterusnya. so, it's an express impulse. kadang2 mungkin mencarot tahap kemaluan dan binatang.peace.

11. what does the last text message you receive say?
Baki 01******** : rm6.34 sah sehingga 14.08.2016.


12. will you get married in future?
insyaAllah panjang umur, murah rezeki, kesihatan yang baik.

13. do you chew on your straw?
maybe. tapi tak sampai tahap telan.

14. do you make up your own words?
absolutely.

15. is there anyone you like / love right now?
of kos sin tangent uolsz..


16. tag to others 5 bloggers.

1. mary
2. aizah
3. akak cambestje
4. cik lynot
5. nizam upsi



yg lelain tuh no offense ek. insyaAllah tag ini akan berleluasa dan bermaharaja lela.
nanti dapat la ek. sabar itu bukan perangai syaitan. err.

*shafiq, hida ngan dyana bila mau buat tag ni???


sekian dulu. cyaa.


love,
jefri



p/s : dah ngantok balik laaa..huaaaa..=o



2 comments:

Hazeeha Ibrahim said...

haha.ko la.sape lagi la yang ad kat followers aku 2..
hehe..

J.E.F.R.I said...

=)

like.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...