Sunday, April 25, 2010

bebelan di malam-pagi hari....



lintas langsung dari ptsl a.k.a library ukm section 24/7..memang best..mcm pasar malam weh..cuma takde penjual ngan pembeli jek...
(err pasar malam ape ni..?? ah, syadap yu!)



salam..salam..salam...

tentu ramai yang tertanya-tanya
(ikut intonasi nurul shuhada pgacara mjlh 3, kalau tak....takpe..)
what the *** jepree lepaks plus posing2 campur feeling artis kat sini..???

oh, oh, dan oh...
i study lah wei...
ingat i nih j*l*ng sangat ke nak lepaks2 plus rilex jek
sepanjang minggu exam nih...
i risau nih...
paper sblm nihFont size sgt black pepper err means pedas err means panas err means kasar err means not going smooth...(sangat tah pape..kasi penampar sikit..dush!)

kui3..korang jangan terpedaya ngan dialog 'wan maimunah-jefri' di atas yee..
stdy lite2 jek sbb tuh la jwb exam pun lite2 gak..;(
tapi takpe..takpe..

wei nak tau x..??? (kena tau gak!)
aku nyer exam titas, fisioanatomi ngan kimia analisis str8...
waa...kenapa str8? kenapa bukan gay?lesbo?bi? (oit2..jakim datang kang..syadap yu!)

so, kesannya..
aku takde waktu nak study..
(ceh, study week dulu ko watpe..?? me***** ke? syadap yu!)


ada beza tau antara stdy sebelum, time stdy week ngan stdy time esoknye nak exam...
ustazah najihah aku time sek men slalu cakap/wat analogi yang
kitorang nidah mcm nak terberak(nak exam) tapi still xmau cari jamban (prepare)
muehehe...ustazah memang rocks! leh tau future yang saya still xcari jamban...

yang ni kalau dah prepare awal sikit..kurang la 'bebanannya'..


and, yang ni kalau last minute..memang xsempat nak melepas dah..muehehe..



*matilah analogi sangat xrelevan....!!!


.......


maka, aku terpaksa overnite/stay up/xtdo malam/feeling sukuriti/others
start dalam range kul 10-11 mlm sampai pas subuh ....
baru catwalk balik burhan ikut bukit Burhan yang manyak anjings itu..
(eh, doggywalk xleh ke..oit lucahs..oit2..blog ni kategori UMUM okay..)



oit..pendidikan seks perlu diajar dari kecik.....????

tapi kan, cute jek bila anjing tuh approach,
then aku halau ngan wat bunyi ,"syuh..syuh..syuh.."
kiut jek suare kita..ngee..(oit, syadap weh..suara mcm buloh bentonggg! oit betong lah!)



yang nih pun 'cute' kan...err..tapi saya sangat tak rela...

rasa cam nak dukung jek anjing tuh..alolo..
boleh feeling2 paris hilton... ~_^
(oit, bapak anjing tu ! giler jijix....)



kalau anjing camni, memang nak kena santau punye anjing..!! sgt hanjing kan..


ok, seterusnya saya nak citer yang rasanya ...
saya punya jam biologi dah kompius ngan waktu tido saya...
malam tadi ingat nak balas dendam nak topap tidor tapi xtido2 lah plak..
maka, saya rasa saya punye genes of homo sapiens nak mutate....
jadik genes of Ailuropoda Melanoleuca a.k.a Panda ...
(oh, bertambah2 la kekiutan i...! syadap jepree!)


cute-mute jek panda nih..oh i like...!!!

tapi, xnak r jadi panda camni
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




ini panda xsiap download yek tuan2puan2 sekalian..
(mintak ampun sesangat la pada tuan sebenar pic nih kalau terbaca entri ini..
sekadar hiasan yek pakcik? abang? yek..!)



warghh...dah lah..dekat 2jam dah aku kat sini..sambung study..
kamon jepree...u kenot du dis !
(cam gamps cakap cenggitu ! syadap u! )
(i boleh wat kalau i buat ok! errr..)



hmm k lah sekian dulu, c yaa


love,
jefri



p/s : aku parking kat kubikel nih..neighbouring ngan budak2 masters belaka...
oh, ambik berkat..amin....

2 comments:

cambesje said...

gudluck jepri~~

J.E.F.R.I said...

tengs..gud luck gak utk kak syahirah..
=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...