Monday, March 29, 2010

bersama yang kedua...

salam..salam...salam..


ehem.ehem..
kemalasan untuk hupdate blog semakin memuncak tatkala perasaan perasan sibuk semakin menggilaa..oh, banyak nya keje plus paper work plus assignment plus tutor plus presentation nak kena wat..
subjek giler plak tuh ! biology molecule versi forensik ! sangat-sangat benci ngan latino or sesapa yang ngada2 nak cipta istilah pelik-pelik just for the single layer of microscopic view of 'living' things..huh!

ok, takpe..hari ni aku rasa aku lucky lah..
semua ni rezeki Allah rasanya..walaupun rezeki tu bukan aku punya totally, but yet i nak tumpang la jugak kan....


ok, senang citer, aku simplify je laa ek..

  • hari ni interaksi forensik bersama 2nd year..dapat cabutan bertuah..=)
  • dulu tyme interaksi ngan 3rd year, jadi juara keseluruhan, tyme tuh grup pink..kali ni, menang lagi..tapi grup kaler oren pulak..tapi members pun lain
  • tarik tali i menang...hahaha..xsia-sia makan muntah antu semalam..(gulp!)
  • kena sembur ngan tepong plus air oleh 2nd year..uish, mata jadik merah lah coz tepung masuk mata..err..yang ni boleh kira lucky ke..???
  • kolej burhanuddin helmi jadi college of the year...oh, tak sia-sia aku mengharung kepekatan malam untuk pegi dectar kelmarin ngan ari ni nak menyokong burhan! yahoo..!Burhan menang tarian ( ieda memang meleps sangat.! ), tekad menang teater n band dpt no3..kategori sampingan banyak gak dapat..dats y lah no 1 yek ! tahniah again!


ok..malas semakin menghampiri untuk teros membebel..
tengok2 lah pic interaksi wit 2nd year ini ok!























err...pandai-pandai lah isi caption sendirik yek..


hmm..sekian dulu.. c yaa..



love, jefri

p/s : dapat stay kolej..huhu..pasni boleh update pasal dinner burhan..errr...

2 comments:

h.i.e.D.a.a said...

aku pn dpt stay kolej. weee~

J.E.F.R.I said...

wah..tahniah...xsia-sia segala usaha ko...!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...