Thursday, June 16, 2011

layan kartun asteruk.....

AMARAN : ENTRI INI KHAS UNTUK DIBACA OLEH MEREKA YANG MEMILIKI ASTRO KHUSUSNYA SALURAN KARTUNNNNNNNN.........

Salam..salam...salam...

Kita mulakan entri dengan sedikit pertanyaan...

  1. Anda minat rancangan kartun?
  2. Anda ada melanggan pakej kartun di Astro?
  3. Anda ada adik atau abang atau kakak atau mak bapak yang suka layan pakej kartun tersebut?
  4. Anda ada adik atau abang atau kakak atau mak bapak yang suka layan pakej kartun tersebut sedangkan anda tak suka dan sering mengeluh, why did i born this way sambil feeling lady gaga?

Baiklah. Saya tidak lain tidak bukan sekadar ingin menceriakan hidup anda yang terpaksa terjebit di antara kehidupan adik anda yang akan menangis jika anda mengalih siaran Astro selain rancangan kartun.
Anda kini boleh sama-sama menikmati rancangan kartun dengan seronok sebenarnya.
(kalau pandai pilih rancangan lah...)

Sebagai pengenalan, pakej kartun di Astro adalah 611 astro ceria, 612 nickelodeon, 613 playhouse disney, 615 disney channel, 616 cartoon network dan 618 babytv.

Untuk keselamatan,
sila elakkan saluran 613 dan 618 walaupun anda memiliki baby face. *ragu-ragu*

Baiklah, ingin saya promosikan rancangan-rancangan kartun di saluran tersebut yang lawak jenakanya sangat sesuai untuk semua lapisan umur dan jika tidak keterlaluan boleh saya katakan sebagai penuh intelek dan menghiburkan seisi keluarga. *sambil betulkan tali leher*
Here are my picks :


 channel 616. Courage the cowardly dog. Syok..syok...



 channel 612 back at the barnyard...Syok...syok....
 channel 612 jimmy neutron..
*yang kat tv9 tuh asyik episod sama ulang-ulang. yang ni dak...gituh.



 channel 615 Phineas and Ferb. Paling syokkkkkkkkk


 channel 612 the fairly odd parents. paling syokkkkkks gaks
channel 612 spongebob squarepants. Paling syokkkks gaks.
*yang kat tv9 tuh asyik episod sama ulang-ulang. yang ni dak...gituh.

Begitulah....
Sekian dulu.. c yaa

love,
jefri

p/s : adalah syok jika tengok dalam bahasa ibunda masing-masing....huuuu...
p/s lagi : eh, aku bukan promoter astro k
p/s lagi dan lagi : astro janganlah nak naik tarif. i babab kang....bab...bab..haaa
p/s lagi dan lagi dan lagi : yang baik jadikan tauladan yang jahat jadikan sempadan. gituh.

4 comments:

SoLy SoLicious said...

love,
jefri..


yg xleh blah..hahah...ko ingt karang surat ka??haha

btw, akulah peminat setia spongebob!!

IQBAL ZARIN said...

aku haramkan channel ini sekiranya aku ada astro sebab bil elektrik bakal melambung lantaran anak saudara mahu tengok 24 jam non stop.

*ada ceria tu pun dah azab aku rasa. aku nak tgk axn ngn kbsworld pun susah. grr~

Tuan Tanah - Jefri said...

@soly mestilah ala2 konsep spread the love kan....spongebob terbaekkk!!!

Tuan Tanah - Jefri said...

@IQBAL ZARIN gituh kan ala2 majlis fatwa tuh nak mengharomkan channel tersebut..ada betul gak tuh. kalu tome raya lagi mampos kan....lagi2 skang tarif elektrik naik kan...haish

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...