Friday, December 17, 2010

berani mati!

salam...salam..salam...


mari layan video ini sebentar yuk!






komen aku :


Tahniah kerana :
1. bagi aku modal untuk update blog


Takziah kerana :
1. Hidayah Allah tak berapa nak sampai. U are an idiot muslim! No offense but please be offensive!
2. Sesiapa yang campur adukkan maksiat dan agama dalam satu ayat memang totally dumb ass. Sebijik macam perangai artis yang takde moral.
3. Mudah terpengaruh dengan bisikan iblis, syaitan, jin tanah, hantu raya dan segalanya. Agak-agak kalau orang ajak join MLM jual kondom dures 2x extra protection mesti join nih...isk3.
4. Mempunyai kawan-kawan yang tak mampu membimbing.
5. Membuatkan hati family especially ibu dan ayah anda remuk dan hancur, luluh bersepai ibarat singapura dilanggar todak. Tapi, kalau your parents pun tak kisah pastu siap sponsor kamera, laptop ngan internet untuk upload pic pengakuan itu, takziah gak untuk your parents dengan point yang sama.
6. Anda akan dikecam oleh umat Islam dan disanjung oleh species anda so the sour will keep bitter. isk3.
7. Kiamat makin hampir menyebabkan anda tak sempat nak taubat if still buat benda ni.as time nak hisab nanti, puas kita cari pahala untuk dapat ke syurga and at last kita akan cuba mintak syafaat nabi Muhammad tapi baginda melaknat golongan homoseks. so, camne? (peringatan untuk kita semua)
8. Dan hal-hal lain.

Oleh itu, what say you?

sekian dulu, c yaa.


Love,
jefri


p/s : i know that i am not that superb alim, but just dont make it worst k...sama-sama kita ke jalan yang lebih baik. if God wills.
p/s : tiba-tiba macam nak buat slot teladan setiap hari jahat...mampu? hurm.

4 comments:

Rafidah Bakri said...

'...untuk menempuhi hari2 mendatang sebagai seorang GAY YG LEBIH TABAH'

dunia akhir zaman. celah bedah mana dia kutip nasihat buang tebiat ni??

JEFRI said...

hihihi..betul. celah bedah die lah of kos...betul. dunia sangat akhir zaman.makin rosak....~

wawa comey + cute said...

bungek punye owang... mmg xde agame..

cube ko sembahyang mengaji..always pegang tegoh pd agame..x la jadi gini.. biol punye owang..

"GAY HAPRAK"

upssss..emosional lak sy.. ngeeeee :)

JEFRI said...

hihi...xpe2 leha..luahkan jek ekspresi emosi anda itu...setuju. beliau mmg gay haprak yg tabah..huhu..klaka la part tabah. neway, papepun kena kmbali ke jln Islam kan?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...