Tuesday, August 24, 2010

jari jemari jemari jari



salam..salam..salam....


hari ni kita akan berbicara mengenai JARI.
baik ye semua. sila bersedia.

sila jangan fikir apa-apa yang lucah mengenai JARI.

bulan puasa nih. tak baik tau.
bulan lain pun tak baik gak tau...


ok.

ok.


dan ok.


hmmm. nak bebel ape ek.


just slightly discuss ok.

jari kita yang panjang pendek tak sekata nih sebenarnya baguih.

cuba la kalau sume sama panjang, sangatlah alien, kan?

cuba la kalau sume sama pendek, sangatlah alien, kan?

ke sebab memang kita were born wit this length of fingers, so we take dat as a normality?

cuba kalau memang kita dilahirkan tangan sume pendek, we will take dat as a normality?

hmm. selalunya suara majoriti yang menang kan.


eh, jap. entri ini semakin bosan.!

hmm. yup memang saya ngah bosan tahap @#$%^&* skang nih!

bosan sebab banyak benda yang nak kena buat.


ok lah. takpelah. saya teruskan la dengan entri saya yang bosan ini,
bertemakan JARI.


eh, saya ngah taip guna jari ah!


cuber kalau sume jari saya sama panjang, susah plak nak taip.

but if jari saya sume sama panjang,
modification pasti berlaku.
so, sangatlah menyusahkan saintis.


ok. entri semakin bosan!


arghhhh...!!!!



ok lah.

apa yang kita leh wat ngan jari?
*selain daripada perkara lucah yang anda sedang bayangkan itu?



yup. kita leh menunjuk.
baca : menunjuk.
bukan menunjuk-nunjuk ok.


contoh :



saya menggunakan jari untuk membeli nasi kerabu ini bersama lauk-lauk yang best.





ah... dah.


bosan.

.....selepas semalaman entri ini dperam......

erkk.alhamdulllah.
baru pas balik dari cafe.
makan+minum+wat tutor.
eh, copying is more precise kot...


eh, nak borak pasal jari ke?

ah, xde keje.

malam tadi taip entri ni dalam mamai2 cmtuh.
so, sangat bosan kan.


eh, skang pun dah bosan.

so. nak berenti dulu.


sekian dulu. c yaa.



love,
jefri


p/s : hampeh punye entri! xde pengisian langsung!
*ah! ade aku kesah...?!





3 comments:

cambesje said...

bila nk banje mkn nasi kerabu ni??

cambesje said...

bila nk banje mkn nasi kerabu ni??

J.E.F.R.I said...

haaa??? haa???
haha. nape tanye soklan utk diri sendiri??
insyaAllah nnti ade, ade la tuh.
*psst jwpn selamat..cam best jek kan???
=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...