Wednesday, January 5, 2011

sedikit perkembangan. terima kasih.

salam...salam..salam...

bersua kembali...
ok. nak bagitau yang walaupun sekarang ini adalah minggu-minggu awal sem, aku dah mula perasan sibuk tahap langit ke tujuh sharifah zarina, kata-katamu bukan mimpi..di siang hari..hooo...hooo..yeahhhh...

oleh itu, sedikit perkembangan :

  1. JPA masih ingkar dan enggan untuk memberi duit kepada pemegang-pemegangnya.
  2. Lantaran itu, makanan ibarat dicatu, kehendak ibarat terbatas, hidup kian meruncing.
  3. Tapi yang peliknya, jisim molar badan masih di takuk lama dan dijangka akan bertambah ekoran slogan, 'makan-makan bila stress'
  4. Sekarang ngah gusar dengan masa depan, peluang kerjaya, pendapatan, nasib keluarga, hurmm.semua ini terjadi disebabkan khabar-khabar angin mengenai masa depan forensik di negara kelas ketiga/developing. Kalau camni, jom pindah europe, jom!
*4 points mewakili hasrat ingin mendapatkan 4flat untuk sem ini. pooorah!


ok. selamat tahun baru. Jom tengok pic bosan jap!




nota : teral nih masak, gigih tuh nak masak untuk sahabat-sahabatku di kolej nun...eh, lupa gitau, aku balik cuti yang Malaysia menang bola campur ngan tahun baru 2011. tambahan my nenek buat kenduri aqiqah, daging tu aku curik sikit wat kenduri plak kat sini.

menu : dendeng daging, kek milo, kek oren, kek batik. mau resepi? nanti rajin aku update ek. tak rajin aku tak update lah ek.


N aku balik hari tu, dihantar secara vogue oleh my family. Gambar di bawah adalah my mom yang vogue de vass bersama sepupuku yang baru spm. merayau jek keje beliau. Gambar diambil berlatarbelakangkan stadium kajang berhampiran restoren sate kajang hj sahmuri. ye, saya tahu, saya pandai ambil gambar. isk, dah la tu, jangan puji-puji lagi....


ok, sekian dulu.. c yaa


love,
jefri


p/s : mana pic final product? dah licin weh. tak nyempat-nyempat nak snap-snap...=)

4 comments:

IQBAL ZARIN said...

terasa nak jumpe sedara kt chemomoi. ehehehe... (ok x relate ngn entri)

JEFRI said...

hehe. silakan. jgn malu2...

Maryam Fatanah said...

ko dpt award dr ak..amek tau

JEFRI said...

=)

hihi. thanx.. nanti2 k...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...