Sunday, July 25, 2010

keterpenyayangan bersidangan..

--------draf ini terperam selama 3hari---------

salam..salam...salam..

saya sangat penat.

err..tidak lah penat sangat.

it's just dat i was back from SUMMIT..

kinda conference for Kelab Penyayang all over IPT in Malaysia.

it was an exciting, warmth, brilliant, great, enormous, fantastic event.
*puji lebey2 nih, sila bawak lagi next year..^^..tq!


ok lah.sila lihat saja pics ini.


pics dimulakan dengan latihan vokal yg unggul sekali..


6pics above menunjukkan kami adalah wakil ukm.
yang di bawah adalah hasil ketergedikan kami bergambar dengan ipt lain.
sebanyak 20 ipt terlibat. tmasuk 3ipts iaitu unisel,msu n limkokwing.
ipta yang xmau/xsmptnak join ialah umk,unimap,ums.



oh, bbaju merah itu pbsm. datang dari jauh, ukm bangi. untuk demo pbsm ntahpetah.


ok.sekian dulu.. c yaa..


malas tol nak bebel2 lagik. lain kali ek..sori..err..~


love,
jefri



p/s : makanana die gler best. tapi sangat mencik semua toilet dia kena pose duduk!

5 comments:

Mshah Nizam said...

kerinduan pd semua..semoga kite trs keep in touch..jumpe di esset bangi thn depan..insyaallah..

Mshah Nizam said...

kerinduan pada semua..semoga kita terus keep in touch..jumpe di esset sem dpn..insyaallah..

J.E.F.R.I said...

insyaAllah..raya nanti dtg la umah..
=p

Anonymous said...

aq...
nk cakap sowy kt ko sebab dlm meeting td main2 cakap telepon dan x alert nagn ko...aq x nk bg ape2 alasan atau nk back up diri memang salah aq...lg satu terkasat bahasa nagn ko...maaf..tu je la nk cakap ..kalo aq nyusah kan ko pom minta maaf...

J.E.F.R.I said...

eh, motif comment kat blog aku???

~ no hard feeling.~

*adakah ini satu hint utk aku update blog??? oh, sy sempat singgah sahaja..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...