Wednesday, March 2, 2011

dinner.

salam..salam....salam....


minta maaf la semua ya. saya sangatla perasan sibuk sampai lupa yang dah lama tak update blog.
macam-macam berlaku..ishhhh..macam-macam lah...
sampai da lupa la nak cerita pasal kisah mende la kan...

eh, nak update sekejap je ni. nak gi makan laaa..lapooooo...
eh, banyak benda nak cakap, nak adlib, nak merapu tapi perasan busynya Ya Allah...!
sampai berak pun lupa..haish...


ok lah. apa-apa hal. nak gitau yang isnin lepas, 28februari..
kolej burhanuddin helmi (KBH) aka kolej kediamanku di ukm terchenta ini ada annual dinner dengan tema GLAM n GLITZ maka banyakla pakaian yang aku tengok geli-geleman jugak la aku menengoknya.

eh, my suar baju? geli-geleman jua. recycle punya bebarang. tak baik membazir.

sementara nak tunggu pic upload, aku nak gi cafe jap ek...

..................

ciss, internet main sembunyi-sembunyik plak...

takpe, aku gi cafe dulu...

...................


ok, da beli..sementara makan, mari upload gambarrrr...









haaaa...demikianlah gambar-gambar yang malas diedit...semua ni pun curi kat fb jek...
tahun ni malas plak nak amek pic bebanyak...

ok lah mau sambung makan..mau bertambah gemuk...errr...
sekian dulu..c yaa



love,
jefri



p/s : eh, baru perasan yang tak wat entri pasal dinner last year yag tema tropika...
p/s lagi : tahniah pada azhar kosmetku yang dapat anugerah seniman KBH dan ieda sahabatku yang dapat anugerah seniwati KBH....
p/s : tahniah gak yang dapat anugerah akademik, yang dapat pointer 3.8 ke atas...lagi-lagi sape ek yang tahun 4, pngk 3.8....makan hati je la tengoknyeee.....

2 comments:

SoLy SoLicious said...

mana aku??

ceehhh~

:(

cedih aww

JEFRI said...

hihi. taun ni malasssssssssss amek pic...ramai yg i x amek pic bsama...
;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...