Thursday, March 3, 2011

hurm. sesuatu.

salam...salam...salam...

kita mulakan entri kita dengan doa makan...


بسم الله الرحمن الرحيم



 
 
Kita sudahi dengan..... 
 
                                                   الحمدلله

semua makanan ini dibeli dan dibayar tunai di bakery,
paras bawah sekali, bangunan pusanika, ukm (universiti kuat makan)

Eh korang jangan la cakap aku buruk lantak...aku cantik lantak..siap pose2 lagi time makan..
well actually, these were shared by 3 human beings ok...gila lama aku ngidam nak benda ni sampai hentak-hentak kaki mintak kat suami belikan...*motif feeling jadi pregnant lady???
 
takdenyelah..sampai termimpi-mimpi sampai terkeluar segala air yang ada membasahi segenap penjuru *ehem. 
 
eh, ok. tersasar dari tajuk asal. aku ada satu persoalan yang ingin dirungkai bersama.
Mari kita bersama-sama merungakinya..*bunyi cengkerik..boo.blog jefrisuci yang sepi!

Gini, sejak dua menjak ni aku lihat kat toilet depan bilik, kat library, kalu bangsa bukan Melayu, bangsa Cina sebagai contoh..contoh ye..kalau ada kaitan, sila jangan saman...

kalau depa kencing, pintu ni takmo katop..*tiba feeling utagha plak
nak wat lagu mana? mau ngintai ka? *statement berbaur gay di situ ya. tidak okay...
 
tu dia aih. sekian dulu. c yaa...
 

love,
jefri
 
 
p/s : kita tutup majlis kita dengan tasbih kifarah...eh, jap..mau show samting.
 
eh, ini bukan gue punya. ini soleha solis yang punya..
kalau mau berkenalan, sila klik link itu...*agensi cari bala
 
 

2 comments:

yut said...

sedap hampa makan makanan lagu 2 kat ukm..usm x hado pun..*nanges..

JEFRI said...

xpa aih..itu suma ketentuan ilahi..*sambil tepuk2 bahu hang yg dok meraung...dan lagu ayah dan ibu turut berkumandangg...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...