Tuesday, February 22, 2011

perkembangan dalam pengembangan

salam...salam....salam...

nak taip laju-laju ni sambil korang menyaksikan gambar-gambar yang secara tidak langsung dapat menceritakan perkembangan diri ini. ok, start!
*tetiba rasa macam cakap sorang-sorang..alah jepreee..cam tak biasa..hoho



ini saya yang terbaru. fyi, i makin kembang...*yes, nanges laju-laju ...T_T
but i just dont know how camera fon aku pandai amek hati tuan dia la kot...huhuhuhu..
*joging? none in my kamus! hoho.


nak share something, as i live for 20+ years now, baru jumpa batu coklat ni.
it looks like batu kecil tepi sungai atau wherever la kan tapi berperisa coklat.
dengar citer orang kaya jek makan coz benda ni jual kat mid valley and btw, my friend gave these to me.
*eh, kalau makan batu tu bukan orang susah ke? hoho




yup. my botol kesayanganku yang hilang dah jumpa balik kat mydin itu hari.
nasib baik jaga tu baik simpankan...



thus, i wont leave u anymore k sayanggggggggg....
*bercinta dengan botol air sendiri adalah tidak dikira sebagai maksiat.hoho






those three 'foody' pics?
yes, i had them. memang da lama mengidam...
nyaman gilakkkk (sedap sangat) bak kata orang saghawak...
*antara punca perkembangan diri ini..err...pengembangan? hoho





eh, pedulikan perempuan itu..*hi nadia
lihat saya di belakang itu.
ngah in character tuh. i am joining a sketch for my forensic dinner..
i become the raja...
ah, dinner 12 mac ni..banyak lagi mau polish..
*nak tengok lakonanku? tunggu bideo upload kat fb nanti dalam 13/14 mac nanti yek..hoho


sekian dulu, c yaa

love,
jefri

p/s : aku da tahu nape aku nyer berat badan semakin membebankan (pergh ayat! menikam kalbu!)
sebabnya kan...diri sendiri...-_-''


2 comments:

Jasfyra said...

senyum sorang2 akak baca"bercinta dengan botol air sendiri adalah tidak dikira sebagai maksiat."hihi

tq baca blog akak psl tupai2 tu..ada gak dengar psl non halal lps dah mkan kt situ..huhu

akak suggest adik p redwok bangi..mantop!!! xpun p kedai area klinik azzahrah.kt situ ada RHB bank..belakang dia ada gak steamboat.tp akak xpenah try lg la..

xpun p mkn johnys..setap!!!

suka chinese food?p mohd chan abdullah..terbaek dek....

JEFRI said...

hihi. tq akak coz sudi singgah teratak reput sy ni....

tengs again for those suggestions. insyaAllah akan mencuba. sy n kengkawan mmg suka melantakkkkk...hehe.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...