Wednesday, March 16, 2011

setahun kemudian : dinner forensik (ancient)

salam....salam...salam....


sori semua...i lama tak update blog..
mesti korang hentak-hentak kaki sambil mencebik bibir tanda merajuk sebab jefri tak mau update blog!
kan..kan..kan..???? *bunyi cengkerik

ok..takpe..nak citer pasal sabtu lepas ada dinner forensik..
gitu meriah ngan makanan, tema, dressing alahai..tu diaaa...

ok lah...saksikanlah........
kacak tak? gitu soklan..tema ancient..aku tibai pakaian umrah...
tapi takpe, yang penting kompiden...and aku rasa aku gojes sangat..cane tuh?
*mekap mata sendiri tuh..sape nak berguru.silakan...silakan....

tu dia lakonan...neng yatimah sangat pefeeling air mata...
tahun ni 2nd year perform sketch...mantap! *puji diri sendiri.


lupa nak citer, dinner dijalankan di palm garden, ioi resort putrajaya..
aku, tiqa, azhar n milan (buat-buat kenal la yek) datang dekat kul 8malam 
sebab pada siangnya kami join itu pesta pantun ukm..
err pasal tuh nanti la aku contengkan kat sini yek....
jadi, takde la gambar-gambar sekitar tempat tuh....
alaa..tak kisah pun...*sambil tahan nangess..

dan seterusnya lah yek..
















errr..pandai-pandai la yek buh caption sendiri...
tapi tahun ni kurang sikit camwhorenya bukan kerana sudah bertaubat...bukan ye adik-adik,akak-akak
tapi sibuk melantak.....
2nd year jek yang makan banyak.....tapi takpe..tidak menjadi kepelikan la kan...


ok..sekian dulu

c yaa...sori tak dapat nak bebel panjang..nak huraikan segalanya...


p/s : macam baru lagi jadi 1st year and joined the masquerade theme dinner last year..hihi...sekalung perhargaan dan ribuan terima kasih kepada 3rd year selaku MT program yang bertungkus-lumus menjayakan program ini...kepasa semua yang terlibat secara langsung atau tidak langsung....dan tahniah pada 4th year akan bergraduasi dan tahniah juga kepada pemenang dress terbaik, prince and princess of the night...waima pada yang menang cabutan bertuah sekalipun...*nanges tak menang apa-apa..


oleh itu saya akhiri entri ini dengan pose istimewa sempena ancient theme yang diambil di foyer kolej selepas tak reti-reti lagi nak bersihkan diri dan buat status fb pasal bestnya dinner....
Mempersembahkan... 


"Ancient masterpieces must be taken care with such it is"
:-p

2 comments:

SoLy SoLicious said...

fuyyyoo... jeff..
malatop!!

JEFRI said...

muehehe...poow..pooo..poo.. meletop2...selamatkan diriiii..;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...