Friday, February 11, 2011

hai temua.

salam...salam...salam...


Ya Allah..!!! Ya Allah! Ya Allah!
Sekarang tahun berapa? Zaman apakah ini?
Aku di mana?

Pergh..bape lama tak update blog ek...eh, tapi hari-hari log in blogspot..
Nak blogwalking la katakan bak cakap-cakap orang zaman sekarang ni...

Sekarang ni, aku lagi suka membaca blog orang daripada mengarang blog sendiri.
Maybe sebab faktor keterperasanan sibuk gak nih.
Lagi satu, maybe sebab aku ada banyak benda yang nak citer tapi lama-lama dah ada banyak citer jadi terus takde terbisu terdiam terseribu terkata-kata....


Oleh itu, saya rasa saya patut berhenti sebentar bersama kitkat.
Nanti lepas dah topup mood blogging, akan muntahlah kalian dengan cerita-ceriti basi olehku.



sekian dulu, c yaa


eh jap...nak kongsi ni :



dan ini



ok...sekian dulu... c yaa


love,
jefri


p/s : ehem..tadi dapat sticker kenderaan ukm...ehem3.........wait...more stories are coming to town..
p/s lagi : hatiku sedang berbunga ceria lalala....

2 comments:

SoLy SoLicious said...

sticker moto ka kete??
bila mau bawak aku jalan2 haa??
hee~~
sila la melawat blog aku jua :)

JEFRI said...

sticker keta....hihihi.
insyaAllah...eh, aku slalu gak singgah di blogmu itu..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...