Saturday, July 2, 2011

Bideo senario makan KFC. Tiiber...~

Salam....salam...salam...

Malam tadi beryoutubewalking, terjumpalah video-video zaman diri ini muda remaja belia.
Makanya, marilah kita mengenang nostalgia kita ye..*tahan nangis*















Dan sebagainya.
Dan sesungguhnya video-video ini aku kenal sewaktu zaman pra sejarah sebelum akil baligh dan bilakah aku akil baligh merupakan satu kisah lain ya pada peringkat usia sekolah-rendah-selalu-main-ejek-ejek-nama-ayah-atau-fizikal-lahiriah-yang-macamlah-ko-bagus-sangat-ye-pun-eh-nape-tiber-emo?

Sekian dulu tade keje buang masa,

love,
jefri

p/s : Mengakhiri entri ini, bagi peminat ayam kepsi, marilah menari menonton ini bideo



*I have no comment sebab dah banyak komen ada pada youtube itu sendiri, di beautifulnara, ohartis dan blogserius. Akhir kata, makanan yang haram bukanlah sekadar babi dan anjing sahaja tetapi turut merangkumi aspek kebersihan, cara masak, kualiti makanan dan sebagainya. (Ini yang berjaya dirakam dan disebarkan. Yang lain, JAKIM kan adaaaaaa...)Tq*

*Nak tambah lagi...Maybe ada meleis yang akan jadi suci tiba-tiba, tak baik nak kutuk maki carot ini budak, doakan je lah dia dapat hidayah dan petunjuk, dan aku akan -_-''
First thing first, he deserves it. Kemudian punish, kemudian baru kerohanian menyerap perlahan-lahan. Tq again.*

*Oh, inilah Senario masa kini*

2 comments:

cambesje said...

senariooooooo~

n bengong org yg wat mcm tu~

Tuan Tanah - Jefri said...

Senarioo.oo..ooo...*ikut nada gezet senario*

kak cambestjek bila nak belanja kepsi???

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...